FOLKETS BIO BETTY "STORMSKÄRS MAJA"

FOLKETS BIO BETTY "STORMSKÄRS MAJA"

Datum: 21 apr.
Tid: 15:00 - 17:42
Dag: Söndag
FOLKETS BIO BETTY
Adelsg. 39 , 62157 Visby

FOLKETS BIO BETTY "STORMSKÄRS MAJA"

En gripande berättelse om en stark kvinna och de utmaningar hon möter på en stormig ö i den åländska skärgården på 1800-talet.

https://youtu.be/iP-J3_5SwMw Stormskärs Maja är en gripande berättelse om en stark kvinna och de utmaningar hon möter på en stormig ö. Filmen är baserad på Anni Blomqvists roman med samma namn och utspelar sig i den åländska skärgården på 1800-talet.
Den 17-åriga Maja gifter sig mot sin vilja med fiskaren Janne. Hennes liv på Stormskäret är fyllt av utmaningar och motgångar. Som fiskarhustru måste hon klara sig ensam med att ta hand om familjen när hennes man är till sjöss och borta under långa tider. Maja blir dock en viljestark och självständig kvinna som inte är rädd för att ta ansvar och klara sig i den karga skärgården. Mellan Maja och Janne uppstår starka band, och med tiden fördjupas deras kärlek till varandra. Janne stöttar sin hustrus strävanden och inser att de gemensamma ansträngningarna samt att leva på lika villkor gör familjen stark. Stormskärs Maja är en berättelse om vilja, styrka och kärlek. BILJETTER: bio.se/biografer/folkets-bio-visby


Arrangör

FOLKETS BIO BETTY

Dela


Visa på karta