Fårösunds Julmarknad – 2 december 2023

Fårösunds Julmarknad – 2 december 2023

Datum: 2 dec.
Tid: 12:00 - 17:00
Dag: Lördag
Kuno Kulturhus
Skjutbanevägen 4 , Fårösund

Fårösunds Julmarknad – 2 december 2023

På Kuno Kulturhus julmarknad finns en härlig mix av traditionella julprodukter som gör en glad och julklappsbestyren avklarade.

På julmarknaden i Kuno Kulturhus hittar du en härlig mix av traditionella julprodukter – konst, hantverk, mat & dryck, kakor, godis, glögg och allt annat som gör en glad och julklappsbestyren avklarade.

Här kan du julpyssla med barnen, lära dig att binda din eget komponerade julkrans, lyssna till Annica Yttergrens skönsång till ackompanjemang av Ulf Hedberg – och inte att glömma, här på Fårösunds julmarknad träffar du DämbaTomten – har du tur tar han med sig din önskelista tillbaka till nissarna.

När benen känns trötta och du blir fikasugen finns vår adventspyntade kaffeservering där det serveras hembakade godsaker. Är du lite hungrig kan du välja gröt, smörgås, must och öl istället. När orken är återställd finns vår mini-konstutställning som pryder caféväggarna – tag gärna en titt. Eller varför inte lyssna till folkhögskolans skrivarlinjes julberättelser på nedre scenen.

Julmarknaden i Kuno Kulturhus ger dig en liten försmak på julen och möjlighet att stödja lokala hantverkare och företag. 

Lördag 2 december, kl 12–17
– levande sång & musik med jultema, kl 13 och 15
– kransbindning
– barnpyssel, kl 14–16
– berättelser med jultema upplästa av Folkhögskolans skrivarlinje, kl 14–15
– besök av DämbaTomten, kl 16

Hjärtligt välkomna till vår allra första julmarknad! 


Arrangör

KUNO Kulturförening

Dela


Visa på karta