Fårösunds Filmfest "In the mood for love"

Fårösunds Filmfest "In the mood for love"

Datum: 20 maj
Tid: 13:00 - 20:30
Dag: Lördag
Kustateljén
Kustparksvägen 7, 62470 Fårösund

Fårösunds Filmfest "In the mood for love"

Välkommen till KUNO:s årliga filmfest 20 maj. För bokning se www.kunokultur.se

Välkommen till KUNO:s årliga filmfest 20 maj. Programmet bjuder på tre riktiga feelgood-filmer, på temat ”In the mood for love” – som också är titeln på dagens första film

Obligatorisk bokning se www.kunokultur.se

In the mood for love är ett vackert drama om en blomstrande vänskap och att finna tröst i varandra, filmat med den kinesiske Hongkong-baserade regissören Wong Kar Wais ikoniska och unika finkänslighet. Filmen är återkommande på kritiker och filmskapares topplistor, och vann pris för bästa film i Cannes 2000.

Andra filmen är ”En kvinna bland män” och handlar om en småbarnsmamma och advokat som för en tidig kamp för kvinnors lika rätt i samhället. När hon tillsammans med sin man tar sig an ett banbrytande fall, vet hon att det för alltid kommer att förändra hur domstolarna och USA ser på könsdiskriminering.

Tredje och sista filmen är ”Dag för dag”, som blev Sven Wollter sista film. På ett äldreboende möter vi Malte, Rut och demente Tage, samt vårdaren Katrin och städaren Simon. Denna brokiga grupp ger sig snart ut på en husbilsfärd genom Europa för att uppfylla en sista önskan. Det blir en oförglömlig resa där vänskap utvecklas, kärlek uppstår och livsavgörande beslut fattas. 

 

Varmt välkomna!


Arrangör

KUNO Kulturförening Norra Gotland i samarbete med Film på Gotland, Studief. Vuxenskolan och SFF

Dela


Visa på karta