Barnutställningen Skepp & skoj

Barnutställningen Skepp & skoj

Datum: 11 dec. 2023 - 30 apr. 2024
Tid: 11:00 - 16:00
Undantag: dec. 24 , dec. 25 , dec. 31 , jan. 1
Fornsalen, Gotlands Museum
Strandgatan 14 , 62158 Visby

Barnutställningen Skepp & skoj

Knyt knopar, lasta fartyg och klappa sälar! Lek och lärande för både liten och stor. Gratis för barn och museimedlemmar.

Knyt knopar, lasta fartyg och klappa sälar! Skepp & Skoj är Gotlands Museums barnutställning på Fornsalen och här finns utrymme för lek och lärande för både liten och stor.

Här kan barn och vuxna leka tillsammans och samtidigt lära sig vad havet har betytt och fortfarande betyder för Gotland. Transporter, fiske, handel, turism, men också hur Gotland i alla tider har varit beroende av och sökt sig bort till andra länder och kulturer för utbyten av olika slag. Lärandet är i fokus, men även leken. För den vetgirige finns flera faktastationer med roliga fakta.

Utställning och lekrum
Här kan barn och vuxna leka tillsammans och samtidigt lära sig vad havet har betytt och fortfarande betyder för Gotland. Transporter, fiske, handel, turism,  men också hur Gotland i alla tider har varit beroende av och sökt sig bort till andra länder och kulturer för utbyten av olika slag. Lekrummet är fyllt med aktiviteter för hela familjen:

 

VÄLKOMMEN ATT BLI MUSEIMEDLEM:
Välkommen att bli medlem hos oss på Gotlands Museum. Då kan du delta i flera olika medlemsaktiviteter under året, få rabatter och erbjudanden och du har alltid fri entré till våra utställningar, både de historiska och de konstinriktade inklusive barnutställningen Skepp & Skoj. Samtidigt är du med och stödjer museets verksamhet.

Lös medlemskapet i kassan på Fornsalen eller via denna länk: Bli museimedlem 2023 – Gotlands Museum

Barnutställningen Skepp & skoj är en kul aktivitet på museet!
Barnutställningen Skepp & skoj är en kul aktivitet på museet!

Arrangör

Fornsalen, Gotlands Museum

Dela