Värdshuset Lindgården

Foto:

Visby2021-05-26 11:23

På Lindgården följer vi bondekalendern och råvarorna väljs noggrant ut efter säsong. Vi arbetar i största möjliga mån med de producenter som vi har runt omkring oss på ön.
Här bjuds det på klassisk matlagning på högsta nivå som får dig att älska det moderna greppet att vara omodern.
Vinlistan är generös, spännande och levande. Här hittar du fantastiska viner med tyngdpunkten i Europa och med hållbarhetstänk. 

Vi fokuserar även på gin och har en ginlista med cirka 50 olika sorters Gin, dels från Gotland men, också från hela världen. Sommartid avnjuter du dessa i Gingården och höst, vinter, vår inne i Ginbaren.

Sommartid avnjuter du middagen i den vackra Parken omgiven av mullbärsträd och valnötsträd vilket ger dig känslan av att du befinner dig i medelhavet. Resterande delen av året serverar vi inne i matsalen där du sitter i en miljö som andas 1968 då Lindgården som Värdshus öppnade.

 I den vackra trädgården finns även ett nyrenoverat litet hotell med 8 dubbelrum med egen ingång i avkopplande miljö mitt i navet av Visby innerstad. Vi erbjuder även en svit och en juniorsvit längst upp i Värdshuset med utsikt över havet & vår vackra trädgård.

Boka bord genom att gå in på vår hemsida direkt på 

www.lindgarden.com

 eller ring på 0498-218700 efter 16.00 på dagarna.

Karta: Värdshuset Lindgården | Restaurang & Hotell
Så jobbar vi med nyheterLäs mer här!