Så gör du för att vara med i den stora fototävlingen

Fototävlingen pågår mellan 29 mars och 4 april. Föreviga ditt påskfirande eller vårdopp och skicka in det till oss! Se nedan hur du går tillväga för att vara med och tävla.

Gotland 24 mars 2021 11:09

Nu är äntligen påskveckan snart här! Normalt sett skulle både Påskmarschen och Vårdoppet ha arrangerats under den här tiden – men så blir det inte i år. I stället ställer vi om med en digital tävling – och håller avstånd och tar hand om varandra! Vi arrangerar en fototävling som pågår mellan 29 mars och 4 april för alla som bor på Gotland eller besöker ön. Vi vill fortsatt sprida glädje! Hur firar du din påsk – gör du något speciellt? Har ni klätt ut er under påsken? 😊 Vågar du kasta dig i havet och föreviga ditt dopp med en bild? Skicka in din bästa påsk- eller badbild till oss!

Förstapris i tävlingen är 3 000 kronor i presentkort hos Visby Centrum, en person får 2 000 kronor i presentkort, tre personer får 1 000 kronor i presentkort, åtta personer får 250 kronor vardera i presentkort.

 

För att vara med och tävla: 

Ta en bild och posta den på Instagram – du måste ha ett öppet konto för att kunna delta. Tagga din bild med #påskmarschen eller #vårdoppet.

Följ @visitgotland och @visbycentrum på Instagram. 

Skicka in din bild till tavling@helagotland.se. Skriv i mejlet vem som tagit bilden, ditt alias på Instagram, vem som är med på bilden eller vad den föreställer och skriv din adress (publiceras inte) för att kunna ta emot eventuell vinst.

 

Genom att vara med och tävla godkänner du att bilden publiceras i Gotlands Medias och Visby Centrums kanaler. En jury från Gotlands Media och Visby Centrum utser vinnarna.

Profilbild Simon FridSimon Frid
påsken på gotland
Gotland

Påskmarschen och Vårdoppet ställer om – med fototävling

Kultur och Nöje

Påskfestivalen ställer om – levererar digitala påskägg

Gotland

Elva saker att göra på Gotland under påsken

Läs mer!
Konsert

Clara Klingenström spelar i Ljugarn i sommar: "Speciellt"

Visby

Moneybrother ska spela på Gotland i sommar

Gotland

Ännu en stjärna kommer till Gotland i sommar

Gotland

Tips på saker som händer på Gotland i juni

Gotland

De drömmer om en egen oas på Gotland

Visa fler